Torsdag

Jaha torsdag redan.. Det har varit en hektisk vecka fyllt med jaa.. inre stress, personlig utveckling och tandsprickning. Ja ungefär så..

Stressen äter just nu upp mitt liv, observera att det är inre stress vilket gör att jag nästan inte får något gjort, ligger sömnlös även då barnen sover, kan inte tänka klart utan avslutar inte tanken innan nästa kommer. Huvudet på högvarv. Jättejobbigt! Försköker komma ihåg reparationen av min förra utmattningsdepression för att undvika hamna där igen, men tjena.. Jag tror jag behöver semester!Jag och Emma har varit och sett Kaj Pollaks föreläsning "Att växa genom möten och välja glädje!" En mycket inspirerande man. Han pratar om självklara saker som att tänka positivt och vara glad! Att se saker med andra ögon helt enkelt! Kan iaf rekomendera att gå och se honom!

Ossie har fått sin femte tand här i veckan, nu smattrar det på! Lilleman börjar bli så stor.. Hua vad tiden går fort! Var och firade Olivia på hennes 1års dag idag, hon känns så mycket äldre, men snart är vi där!
På Bvc förra veckan mätte han 81cm och vägde blygsamma 10,6kg och han blir 10månader på söndag. Nu får vi vänta tills han blir 1år med att komma dit..


Tisdag

Åh vad härligt det är med vår! Snön är nästan helt borta nu.. Planerade in en långprommis med tjockisen (Ilse) på morgonen men fick lov och vända vid ristbacken annars hade hundambulansen kommit med syrgas till min atletiska hund.. Vi får lov att trappa upp helt enkelt så hon hittar figuren igen =)Jenny du har helt rätt, man måste sortera.. Men även om man gör det känns det som om man har så mycket kvar! Det är där jag fastnat.. Man måste ju äta, ut med hunden, duscha ibland och finns det inga strumpor måste man tvätta.. Jag tror jag halkat efter med allt och det är väl därför det är som det är! Men jag vet att det vänder!


Stressiga vardag!

Ibland blir jag galen rent ut sagt! Funderar om livet verkligen ska vara så här, dag ut och dag in.. Jag är stressad när jag vaknar på morgonen och när jag lägger mig. jag måste skynda mig att sova så jag hinner med nästa dag, skynda med det, hinna göra det där.. Pasi drar och jobbar och jag har Ossie hemma och Irma ibland, hinna jobba när han sover, hinna tvätta städa och handla, Alla kommer hem, laga mat, skjutsa runt, Pasi åker på loppisen och donar, hinna äta tvätta igen städa och bada ungar, och just det jobba måste hinnas med.

Det finns ingen om helst tid för Lina, hur gör man? En del är ju ute och roar sig varenda helg?! Hur får ni ihop det? Är det bara att acceptera och gå vidare? Kanske jag har dragits med av denna jobbiga period i det här syftet oxå, men  ibland funderar man vad man gett sig in på! Jag älskar min familj och värderar den högre än livet själv, men Tänk vad skönt att kunna läsa en bok.. Ensam..

Jag har faktiskt bokat in några själv-tider framåt! Jag är bjuden på tjejfest på lördag och ska faktiskt för första gången på 1½år gå på systembolaget. Stort!
Den 20:e ska jag och Emma gå och se Kay Pollak, Att välja glädje! Ser mycket fram emot den föreläsningen och har hört att det ska vara mycket inspirerande att höra honom prata.
Ska på dom här två själv-tiderna suga till mig energi, så passa er som är i närheten då, så jag klarar spinna på några månader till!


Trädgårdsmässa

Så trött så mycket inspiration! Här kommer lite bilder

Trevlig helg kära vänner!

Påskhelg

Ja nu har vi paserat årets påskhelg, jag är jätteglad att den är över, att godiset är slut och att vi har lov i en vecka! Vi har spenderat den med familjen, lugnt och skönt, spelade kort och åt ett påskbord i fredags och stod på loppisen i söndags.Så här såg mitt bord ut, det var fruktansvärt lite folk men sålde förvånansvärt bra!

Idag har jag tillbringat dagen i soffan med en tand-sjuk son, nr 4 är på väg! Jag har blivit dålig igen, såå trist, men man funderar och planerar en hel del.. På fredag drar jag och Mamma till stockholm och trädgårdsmässan, är ganska sugen nu när en hel kvadratmeter av gräsmattan blottats! Men i år har jag andra projekt..

Och för er nyfikna så blev det inga valpar..

Back on track?

Ja det vart ett ännu längra uppehåll..

Mitt liv slogs i spillror och jag tor jag har sopat ihop resterna och ska nu sakta bygga upp allt igen. Jag har lärt mig så mycket, fått så många erfareheter men dom var mycket dyra! Jag ska förvalta dessa i mitt hjärta och njuta av mitt liv, det som bara finns här och nu. Jag ska omge mig med vänner som får mig att må bra, har inte råd med annat. Jag ska göra det som är roligt, kosta vad det kosta vill!
Som ni kanske förstår står jag där längst ner på stegen och kan bara titta upp! Jag har ransakat mitt liv, vad vill jag göra, vem vill jg göra det med, hur ska vi göra?

Just nu håller jag på att gallra inför klädbytardagarna som Pasi ska hålla 26-29/4. Hela huset är fullt av kartonger och kassar, rensar ur, vad ska skänkas vad ska säljas, vad ska kastas?! Ja man har ju en del kläder.. Har satt något slags inre oxpiska att det måste bli lite bättre ordning här i stugan! Jag vet inte om det är jag eller alla här hemma som har problem att göra sig av med saker. Jag har blivit mycket bättre men heöa förbannade källaren är överbelamrad med skräp!! Varför?? Åh, längtar efter att drömprinsen kommer med en slä'pvagn och kör till tippen med det som redan är urrensat och kanske oxå återvänder för ett till lass...

Nu väntar en skön påskhelg utan måsten! Tack till alla er som varit in och kikat efter uppdatering! <3

RSS 2.0