Sommaren är kort..

Jag drabbas av sommarångest när sommaren tar slut. Dax att börja jobba, har inte hunnit det vi skulle, knappt gjort något, trist och trök. Jag tittar på foton och drömmer tillbaka..


Leksand Sommarland

Vi har varit på minisemester i Leksand och besökt sommarlandet. Åh vad roligt vi har haft! Tyvärr hann vi långt ifrån allt, och ska ni dit rekomenderas 2-dagars. Vi slog upp våra tält på Leksand Strand camping, jättebra även där och vi har redan bokat nästa års semester :)
På vägen hem fick även jag mitt behov tillfredsställt med lite loppisar som resulterade i lite mer textil.. Och fina klänningar till min lilla systerdotter som jag läängtar efter jättemycket!


Dax att åka!

Efter tältning och intensivt lekande i två dagar passar det utmärkt för lite loppis :D Jag och Catta drar till Norrskedika, som är lite av ett Mekka för oss. Bilen är baktung och det är årets premiärtur. Stella följer med och har laddat med div sysselsättning :)


Viktminskning

Jag har tagit semester från viktväktarna, och gått upp 2,5kg. Grattis! Blir så trött på mig själv, kan jag inte bara hålla i.
Gör ett nytt försök igen, siktar på utlandsresan i september. Kan jag ta 5kg?

Nytränad och svettigt foto :)


Äntligen!

Äntligen har böckerna kommit! Lagom till sol och resor.. Bara att invänta regn igen :)


Såpbubblor

Jag har snöat fast på en massa amerikanska bloggar och är helt betagen av dessa hemmafruars kreativitet och påhittighet. Det finns mycket idéer att stjäla och här är en av dom, vi får väl se hur många fler det blir :)


Färdig

Så var staketet klart! Nymålat, fastskruvat och lite plankor utbytta. En punkt på sommarlistan avklarad :) då var det bara 48 kvar..

Jag tycker att staten ska införa "bygg-lov" för husägare. Vi med hus jobbar ju i princip hela semestern. Och när vi en sommar haft skygglappar (som vi hade förra året) så kan man ge sig på att det kommer surt efter. 4veckors bygglov med 80% av lönen :)


RSS 2.0