RegnEn regnig sommar har det varit hittills. Lite trökigt att man inte kan bada ännu men annars gör det mig inget att vädret är dåligt. Vi har mycket att rusta och pyssla med inne och regnar det slipper man samvetet :) Så länge regnet är varmt funkar det att vara ute med paraply och gummistövlar och kolla om maskarna har kalas!

Just nu väntar jag sönder mig på tre böcker jag beställt med symönster. Jag tog snabb frakt 1-2dagar och betalade extra för det, nu har det gått 5 arbetsdagar plus en massa helgdagar.. Sånt gillar vi inte! Blir till att bläddra i några loppisböcker och se om man hitta något skoj :)

Skapa minnen

När mina barn blir vuxna vill jag höra dom prata med sina vänner, kommer du ihåg när vi gjorde det och när vi var där!
Att skapa minnen till barnen är nog ett av mina viktigaste uppdrag som förälder, åt mina egna barn och åt dom jag lånar. Visst är det underbart med lyckliga barn! Och ett barn behöver inte mycket för att bli lycklig. Sova över hos en kompis, sova i tält, äta godis på en tisdag (!), spela fotboll med pappa, eller släpa ut alla täcken filtar och kuddar och bygga en koja..


Färgexplosion

Jag kan inte vara utan färg, Är som ett barn! Jag börjar alltid med svart och vitt sen sakta men säkert fylls allting med färg. Jag är färgoholic :)


Sommarfix

Vi har en lååång lista över sånt som ska fixas på huset i sommar. Tråkigt, nödvändigt men det blir fint. Nu har vi huggit tag i staketet på altanen. Pasi river och jag kreérar :)

Tillbaka

Här var det tomt! Jag har inte bloggat på över ett år såg jag.. Varför? Mycket händer i livet, andra saker blir prioriterade. Men nu stundar förändringar i livet igen och jag har lust att skriva :) Kanske inte ofta, ibland mer ibland mindre. Vi får se.. Hoppas ni följer med!


RSS 2.0