Lekdag

Idag har vi varit på jungelcity hela dagen, det var så roligt! Tjejerna var helt slut när vi kom hem. Irma frågade i bilen om det var kväller och hon fick sova =)
Jag har klättrat i labyrinten och försökt hänga på Irma, herrejisses, måste varit en syn för gudarna *s*. Nu är jag trött som aldrig förr, mamma tog hem tjejerna över natten, Ossie har ätit jättemycket gröt och badat så vem vet kanske väntar en natts sömn för första gången på sex veckor...


Kommentarer
Postat av: Jenny Andersson

Hoppas du sövt lillen med mat i natt så du får sova, det är pest är man inte får sömn!! Vi ses kanske på badhuset i morgon kl 14 då, om jag hinner hem efter första dagen på nya jobbet :)



Nu ska jag plugga bokföring....debet, kredit, ingående moms, utgående moms, avskrivningar, inkomst, intäkt, utgift, kostnad, balanskonto, resultatkonto..urk. Tänk vad mycket roligare det blir om jag skriver bullterrier, schäfer, rottweiler, tosa inu, shar pei, cane corso, pudel, dogo de canario, bullmastiff..... Jättebra på hund skitdålig på bokföring. Omprogrammering av hjärnan behövs!



Kram J

2009-11-08 @ 20:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0