Tungt..

Just nu går jag igenom den hitills största förlusten i mitt liv. Jag har förlorat vänner och min Farfar men Farfar var sjuk länge och det kändes naturligt, Vännerna är nära men det här är något annat.

Min Farbror Per-Anders Nordin, en förebild en familjemedlem en stor del av mitt liv. Vi miste honom i tisdags 2/2-2010. Finns inga ord.. Jag försöker tänka men tankarna avbryts av gråt, jag försöker prata men bara svamlar, försöker trösta men känns som om jag gör saker värre.. Vet inte vad jag ska göra.

Jag ser hela min familj i trasor. Mina älskade kusiner har förlorat sin Pappa, vi står lika nära varandra som syskon, min Pappa och Faster har förlorat sin enda bror, min Faster har förlorat sin man och livskamrat, min Farmor har förlorat sin son, jag och min Syster vår finaste Farbror, kusinernas Moster sin svåger, alla vänner, alla bekanta, alla som någonsin pratat med honom..

Tårarna bara rinner, finns inget stopp ingen hjälp. Det är en så sjup sorg, en chock, jag vet inte..

Jag hoppas du vet hur mycket vi älskar dig Pelle! Våran Pelle..


Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

Beklagar sorgen! kram

2010-02-04 @ 14:12:24
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Nina

men vad är det jag läser?! blir ju lite chockad jag åxå, han som alltid var så trevlig och glad och verkade hur pigg som helst..får jag fråga vad som hände, du behöver inte berätta något om du inte orkar..styrkekram!

2010-02-04 @ 21:19:01
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Nettan

Sänder dig en stor styrkekram...

2010-02-04 @ 23:01:31
URL: http://sessa69.blogg.se/
Postat av: Pae

Beklagar verkligen sorgen.

2010-02-09 @ 15:13:12
URL: http://www,madebypae.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0