Kortkväll

Traditionsenlig kortkväll idag fredag hos Farmor, jättegod mat och hela familjen samlad! Farmor bjöd på fläskkotlett och potatis med sås och gele, mums filibaba =)

Imorgon otta bär det av på loppis, Norrkedika, för er som inte varit dit rekomenderar jag ett besök! Ska försöka komma ihåg kameran så ni får se lite kort därifrån. Bilarna står nu packad och väntar på dunderförsäljning, gud så sköt det skulle vara att bli av med en massa skit!

Torsdag

Idag har dagen gått åt till att plocka, plocka, och plocka. Har inte fått nånting gjort känns det som.. Undrar om det finns plockfria samhällen och om där isåfall existerar barn? Då skulle man kunna sitta i solen eller baka bullar eller nåt sånt.. dream on =) När jag bakar bullar råder fullt kaos i resten av huset, det är bara att välja, rent eller nybakat!

Jag har iaf fått upp hyllorna idag, blev jättenöjd!Passade på att måla en annan hylla i köket också..Börjar ta sig lite nu, ska försöka hitta på något kul till resten av köket oxå =)

Ska påbörja mitt robotprojekt snart oxå, har köpt ramar och ska måla robotar till lill-prins tänkte jag, har nog fått lite dille på robotar dom är så coola *s*


Grillat!

Ikväll har vi grillat och myst med kusin och hennes sambo, riktigt gott och en riktigt bra film på det!

Var och shoppade loss på ikea idag också, hittade lite smått och gott att fylla ut mina urrensade vrår med =) Bla hittade jag dessa hyllor som gubben får sätta upp imorgon. Har funderat länge på ytterligare en förvaring i köket och hittade nu en. Dessvärre var dom i obehandlad furu så jag fick måla dom vita för att matcha bättre!
Nymålat!

Kusin noterade oxå att jag haft tråkigt och rensat mina lådor, tillade oxå att det behövdes =)
Förebilderna var så fulla av skit så det gick inte att ladda upp dom..

Bloggdax

Edter att väldigt länge läst alla andras bloggar är det nu dax för min egen. Eftersom mitt intresse just nu kretsar kring mitt hem alltså inredning, trädgård, familj, pyssel etc kommer det väl bli en del sådant.


I helgen  har jag försökt fått lite ordning och reda, håller på att bli totalt galen på alla saker som har en tendens att alltid samlas på fel ställen. Har nu påbörjat något som jag valt att kalla brutalrens!

Det har än så länge blivit:
5 Kökslådor - skräp 1 icakasse
4 Köksskåp - skräp 3,5 kasse plastbyttor, papperskasse med gamla kastruller som inte används, 1 kasse glas, 1 pappkasse till loppis 

Herreminje vad det är skön känsla när man är klar, måste lägga upp en bild på mina tokorganiserade lådor =)


Idag har oxå pysslats lite, varit hos Tina, blidde en princesskjol något ful faktiskt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0