Tjejmiddag på Livingroom

Ikväll samlades tjejerna för en mysig middag på uteserveringen på Livingroom. Jättekul att vara hela gänget, men vilken värdelös service!! Under all kritik! Vi fick menyer och frågan om att beställa innan alla kommit trots att vi sagt till om att vänta in alla. Vi fick ingen frågan om påfyllning i glasen, ingen frågan om dessert utan fick säga till själv! Vi bad om varm äppelpaj fick kall, när ena av oss var allergisk mot nötter blev hon inte erbjuden något annat utan fick glatt betala halvfabrikatet till äppelpaj med enbart ryck på axeln av servitrisen. När alla ätit klart försökte vi få kontakt för att få betala. Efter en timme gav vi upp och gick fram till baren. Det var tre servitriser, en diskare och en kock, det var inte fullsatt. Hoppas verkligen att det bara var en dålig dag.. Men av mig blir det nog inga fler besök!

Trots den urusla servicen hade vi trevligt! Jag skrattar fortfarande åt J´s fantastiska bilmek. Jag kan tanka, ska absolut inte säga något, har faktiskt fyllt på olja en gång men tyvärr i fel behållare så det kom i spolarvätskebehållaren istället. Men J har lyckats laga en bil med hjälp av ett sugrör och superlim, HAHAHAHA!
Längtar till nästa gång, då kanske det blir längre och kanske lite vin! Tack för ikväll tjejer!

Järnvägsmuseet

Ja ännu en utflykt till erfarenheterna! Vi tog en rajd till Gävle och järnvägsmuseet. Det var första gången jag var dit, iaf som jag minns.. Vilket fantastiskt ställe! Jättemysigt, och massor att titta på! Nytt för iår var att dom byggt upp en bondgård med trädjur och utklädningskläder, på "gården" gick personal i tidsenlig utstyrsel. Det fanns styltor att prova och andra leksaker ala 1920. För er som inte varit dit rekomenderas en tur!Vildmarksmuseet och Älgparken

Idag arrangerade vi en utflykt med barnen till Vildmarksmuseet och Älgparken i Ockelbo. Jättmysigt ställe, som jag tror barnen gillade! Kul med alla uppstoppade djur, alla som finns i skogarna häromkring, björn, varg, lo, järv, uvar, hare, vesslor, etc etc.
Älgparken bjöd på broms i massor vilket var ganska irriterande men parken var väldigt fin och trevlig personal som kom fram och berättade om älgarna och hägnen.Kanske ett sommar projekt?Här är den berömda älgtjuren Daniel, han hade 10 taggar på sin krona! Vi fick lära oss att varje år i januari tappar tjurarna sina kronor och ut växer sedan nya större. En älg äter tydligen 25-30kg mat per dygn oxå.. Imponerande!Det här är en annan tjur vi fick se, den var 7år gammal och vägde ca 500kg!!

På vägen hem stannade vi till i ett skuggigt och svalt skogsbryn och plockade fram lite fika! Gött!


Midsommar i Hälsingland

Midsommar firade vi i Knisslebo hos lillasyster Mia och hennes sambo Martin på deras fantastiskt fina gård. Jag är så glad att vi har möjligheten att åka ut riktigt på landet med barnen och låta dom få den erfarenheten att få klappa får, rida på hästar och springa omkring i gummistövlar! Vi hade så mysigt där och vi längtar tills nästa gång vi åker dit!

Furuvik

Ja det är visserligen ett par veckor sedan vi var där, men här kommer bilderna!


RSS 2.0