Skafferi

Jag har turen att ha ett walk-in-skafferi, kanske många matintresserade eller mammors dröm, vad vet jag!? Hur det än är, fungerar mitt mest som ett släng-in-det-som-inte-får-plats-nån-annan-stans-skåp. Allt hamnar efter ett tag på golvet. Återvinning, hundmat, kattmat, andra större förpackningar.. Men nu har jag återigen röjt upp lite och nu ser det ut så här!

Mitt mål med skafferiet är att ha allt i lika burkar, tänk så fint det skulle bli! Dom få som är lika har jag köpt på ikea, sen har jag skrivt på med en vit penna som jag köpt på Granit, fantastiskt bra!

Nordiska trädgårdar 2011

Igår var vi iväg till årets trädgårdsmässa i älvsjö. Något besviken eftersom mässan tycks krympa lite mer för varje år :( Första gången jag var iväg, många år sedan.. Då var mässan tre hallar, nu var det bara en hall..
Bjuder på lite bilder, hoppas det ger lite inspiration!

Årets Tema verkar ha varit Vintage, eller man tager vad man haver! Mycket Medelhavsträdgårdar var med också, palmer och röda pelargoner i terrakottakrukor. Jag köpte Stefan Sundströms bok Stefans lilla gröna, han verkar vara en trädgårdskille i min smak. Hoppas att förväntningarna lever upp :) Årets pelargon, Queen of Wienna fick också följa med hem!


RSS 2.0