Livet

Tänk vad fantasiskt livet är egentligen! Vi föds, vi lever, vi dör. På vägen händer så mycket! Till vilken nytta egentligen? Alla prövningar, alla lärdommar, all glädje all sorg. Vad ska vi med den till egentligen? Vad gör den om hundra år när vi ligger där i jorden?
Eller är det det som är meningen? Att lära oss och föra vidare till våra barn? Våra underbara barn!

Vi är just nu inne i en enorm förändring, rörande alla familjemedlemmar! Vi är med tonåring! Helt plötsligt stod vi på andra sidan tröskeln och fattade att NU börjar det! Känns fantastiskt, spännande, jobbigt, underbart! Vi ska få vara med under sju år och forma denna varelse till en vuxen kvinna, otroligt! Allt vi säger och allt vi gör kommer sätta prägel på henne. Som att börja om från början, vaknätter, matkrångel, etc etc. Jag är så glad att vi på vår första tonåring är 4 föräldrar med en fantastisk samspelhet och enighet. Vi kan hjälpa varandra i det här!

Nu säger vi Hej då till vår lilla goa gulliga flicka som showat på varenda tillställning i sina glitter och sammetsklänningar med flätor i håret, som satt upp sina barbieaffischer med nagellack på väggen, som kramats och kurat och snuttat på våra öron. Vi saknar henne redan! Men vi ser fram emot den underbara tjej som ska växa fram, självständig, självsäker med hunger på livet! Med dom egenskaperna som redan finns hos henne kan inget gå fel! Jag vet att våran flicka kommer bli en fantastisk medmänniska med bra värderingar och mycket kärlek! För vi älskar henne, alltid!


Kommentarer
Postat av: Nina

vad fint skrivet, Lina! tänk vad stora dom blir, och just tonåren fasar jag en hel del för, den är säkert fantastisk på olika vis, men oerhört jobbig och påfrestande också.tack för tipset ang. att ge bort en kokbok, det är ju super =) eller någon annorlunda eller lite mer exlusiv choklad eller annat.

något från björk & berries är också roligt tycker jag.kram!

2009-11-19 @ 18:12:45
URL: http://ninadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0